Voorstelling in opdracht

HET KAN OOK ANDERS!

Muziektheatergroep BOT maakt van uw evenement een onvergetelijk spektakel.

Voor BOT moet een voorstelling of evenement een onvergetelijke belevenis zijn. Gewoon is voor ons niet goed genoeg, we kiezen nooit voor de gemakkelijke weg. Bestaat het niet? Dan maken we het zelf! Zo hebben we inmiddels een verzameling van meer dan 65 unieke zelfgemaakte muziekmachines, waarmee we spectaculair muziektheater op locatie maken. Kunstgebitten die een polka klapperen, bijlen die op de maat een stuk hout doorslaan, over de grond kruipende accordeons. Met unieke instrumenten en machines maken wij een belevenis op maat.

Vanaf ons debuut op Oerol 2009 hebben we als theatergroep een markante eigen taal ontwikkeld. Hiermee maakten we o.a. Het Geluid Van, een serie locatievoorstellingen in industriële erfgoedpanden, de muziektheatervoorstelling MIJN FAUST die tevens in België tourde en onze autonome festivalvoorstelling RAMKOERS. Hierdoor hebben we ruime ervaring in het werken op maat, van piepkleine ruimte tot gigantische loods. Naast deze producties zetten we onze manier van werken ook met veel plezier in op aanvraag van bedrijven en evenementen.

Hiernaast geeft BOT al enkele jaren les aan o.a. de studenten van muziektheater opleiding ArtEZ. Op deze manier laten we de studenten grondig kennismaken met onze werkwijze en komen zij letterlijk in aanraking met onze muziekmachines.

De Volkskrant (****): “Hun liedjes zitten vol grappen en de melodieën zijn aanstekelijk, van beukend hard tot breekbaar zacht.”

Interesse? Wij gaan de uitdaging graag aan:
tel.: 0032 472966277 of 0031 (0) 68 90 13 12 of
Linde Légat: info@wijzijnbot.nl

Voorbeeld voorstellingen in opdracht

Opening vliegveld Twente

BOT werd gevraagd om de opening van het vliegveld Twente voor de natuur te voorzien van een theatrale ervaring. Het vliegveld wordt gedeeltelijk teruggegeven aan de natuur en BOT voerde op symbolische wijze de laatste vlucht uit. De aanwezige gedeputeerde kreeg een speciale rol: het aanzwengelen van de propeller op het door ons gebouwde vliegtuig! De beelden zijn van RTV Oost.

Uitreiking Overijsselse cultuurprijs

BOT speelde de omlijsting van de uitreiking van de Overijsselse cultuurprijs 2015 in de schouwbrug Deventer. Verweven met de voorstelling RAMKOERS waren de presentaties van nominaties, uitreikingen en dankwoorden. Een speciale rol was weggelegd voor de burgemeester van Deventer en de commissaris van de Koning van Overijssel, die op typerende BOT-manieren theatraal op – en afgereden werden.

Open monumentendag Deventer

(foto’s: Sjon Heijenga)